2011-09-09

Och nu då?

Igår började bra, men slutade skit. Träning har som sagt fortfarande bara blivit av 2 gånger pga sjukdom, och igårkväll sket sig allt annat med.. Jag tappa motivationen totalt.. Idag känns inget bättre, och jag vill bara gå o köpa hem alla onyttigheter man kan tänka sig.. Nej, vet inte vad jag ska skriva, just nu känns allt bortkastat, skit, att jag inte kommer klara det... Nu blir det till att försöka vända hjärnan och komma in på rätt bana igen...

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag kan tro att det är kämpigt men underskatta inte betydelsen av att äta rätt. Maten är ändå 70% av viktminskning.
    Jag har inte kunnat träna det sista pga förkylning men idag blev jag less och tog en promenad i två timmar. Ingen pulsökning men det var heller inte avsett, var bara tvungen att röra på mig om än aldrig så lite.
    Håll i och kämpa på, det är värt det!

    SvaraRadera
  2. Kämpa på och försök att vända tankarna!! Det finns ju många fina priser att tävla om och tänk vad fina bilder du kommer att titta på av dig själv efter 30e september!!! Du KAN!!!! Lycka till!!!

    SvaraRadera
  3. Kom igen gumman, du klarar det här! bara tagga lite! :D
    tänk på hur kul det blir på nästa kryssning om du är i ännu bättre form ;)

    SvaraRadera
  4. Klart du klarar det, kom igen!!! Tror allihop kommer få iaf en downperiod, skönt att ha den avklarad nu i början, se det så!! Du KLARAR detta!

    SvaraRadera